ОБОГАЩЕННЫХ ПОРОШКОМ БОЯРЫШНИКА
Сибирский федеральный университет Торгово-экономический институт
Данная статья представляет собой разработку технологии производства новой хлебобулочной продукции с добавлением порошка боярышника, с целью обогащения состава и расширения ассортимента изделий. Исследования по данной теме включают в себя: определение химического состава порошка боярышника, его польза, влияние на сдобный полуфабрикат, а также изучение органолептических, физико-технических и биотехнологических показателей готовой продукции.
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF MANUFACTURE OF BAKERY PRODUCTS, ENRICHED BY THE HERBAL POWDER
Ivanova G.V., Sadykova A.S.
Siberian Federal University Trade and Economic Institute
This article is a development of the technology for the production of new bakery products with the addition of hawthorn powder, with the aim of enriching the composition and expanding the range of products. Studies on this topic include the determination of the chemical composition of hawthorn powder, its benefits, its effect on the semi-finished product, and the study of organoleptic, physico-technical and biotechnological indicators of finished products.
Иванова Г.В., Садыкова А.С., Сибирский федеральный университет Торгово-экономический институт